هندی بودن و خوردن آخار ، (ترشی) ساموسا ، کاچوری در تمام زندگی من ، در همه آنها چیزهایی شبیه سیاه دانه مشاهده کردم. بله ، آنها به طعم و مزه افزودند اما من می خواستم بدانم اگر جایی سودمند باشد چه می شود؟ باز هم مانند اکثر سeriesالات ، این مورد نیز برآورده نشد. به من گفتند که این طعم و مزه را می افزاید و به همین دلیل آن را قرار دادیم. این ده ها سال پیش بود اما اکنون کنجکاوی من در مورد این سیاه دانه دوباره دوباره زنده شد. آنچه که من در تحقیقات گسترده خود یافتم چیزی حیرت انگیز نبود. به این نامها بسیاری گفته می شود ، سیاه دانه ، زیره سیاه دانه ، پیاز دانه و غیره. هرچه نامیده شود ، نام علمی آن Nigella Sativa است. لطفاً آن را با دانه های زیره اشتباه نکنید که بسیار متفاوت است و به خانواده دیگری از گیاهان تعلق دارد. گیاه زیره سیاه بومی جنوب غربی آسیا ، مدیترانه و آفریقاست. این قرن ها به دلیل دانه های معطر و طعم دار قابل کشت است که می تواند به عنوان ادویه یا داروی گیاهی استفاده شود. Nigella sativa در بسیاری از شرایط و بیماری ها استفاده می شود اما به گفته من امیدوار کننده ترین تحقیق در مورد آن یکی است که Nigella sativa به باکتری های مقاوم به چند دارو. به نظر من ، این یک معضل بزرگ است ، زیرا اینها همان به اصطلاح فوق العاده باگ هایی هستند که تهدیدی عظیم برای سلامتی و ایمنی جامعه به وجود می آورند.
سویه های باکتری ها و ویروس هایی که در برابر ضد میکروب مقاوم هستند ، برای درمان از جمله HIV ، استافیلوکوک ، سل ، آنفلوانزا ، سوزاک ، کاندیدا و مالاریا تقریباً غیرممکن می شوند.
بین 5٪ تا 10٪ از کل بیماران بیمارستان به عفونت ناشی از فوق العاده باکتری مبتلا می شوند.
بیش از 90 هزار نفر از این بیماران هر ساله جان خود را از دست می دهند ، این در حالی است که در سال 1992 این تعداد 13 هزار و 300 نفر بوده است.
افرادی که به superbugs آلوده شده اند معمولاً در بیمارستان بستری هستند ، به درمان پیچیده تری نیاز دارند و همچنین بهبود نمی یابند.
مطالعه ای که توسط محققان دانشکده پزشکی Jawaharlal Nehru انجام شده است ، تعیین چگونگی قوی بودن روغن سیاه دانه در برابر برخی از این ابرشانه ها و جفت شدن آن در برابر آنتی بیوتیک های زیادی مانند آموکسی سیلین ، گاتیفلوکساسین و تتراسایکلین است. طبق این مطالعه ، "از 144 سویه آزمایش شده ، که اکثر آنها در برابر تعدادی از آنتی بیوتیک ها مقاوم بودند ، 97 محصول توسط روغن زیره سیاه مهار شدند." موارد کمی در این کره خاکی می توانند از این نوع قدرت برای میکروب ها به رخ کشند. مطالعه نشان داد که این ماده به ویژه در برابر سویه های مقاوم در برابر چند داروی P. aeruginosa و S. aureus م.Theثر است. کلید درک اینکه چرا روغن دانه های سیاه از این طریق به بدن سود می رسانند این است که غنی از سه ماده شیمیایی اصلی است: تیموکینون (TQ) ، تیمو هیدروکینون (THQ) و تیمول. منتشر شده در مجله مصر بیوشیمی و زیست شناسی مولکولی ، دانشمندان تیمول ، TQ و THQ را در برابر 30 عامل بیماری زای انسانی آزمایش کردند و از کشف این موارد متعجب شدند:
هر ترکیب 100٪ مهار 30 عامل بیماری زایی ارزیابی شده را نشان داد.
تیموکینون بهترین ترکیب ضد قارچ در برابر تمام درماتوفیت ها و مخمرهای آزمایش شده و به دنبال آن تیمو هیدروکینون و تیمول بود.
تیمول بهترین ضد قارچ در برابر کپک ها و به دنبال آن TQ و THQ بود.
تیموکینون: یک ماده فعال در سیاه دانه ، محققان از دهه 1960 به بررسی TQ پرداختند. به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و ضد سرطانی که گزارش شده است برای کمک به انسفالومیلیت ، دیابت ، آسم و سرطان زایی مشهور است.
تیمو هیدروکینون: تیمو هیدروکینون یکی از قوی ترین بازدارنده های طبیعی استیل کولین استراز (AChE) در کره زمین است. مهار کننده های AChE مواد شیمیایی هستند که فعالیت آنزیم را متوقف می کنند ، که باعث افزایش زمان و میزان انتقال دهنده عصبی استیل کولین در مغز می شود. برای اینکه بتوانید از مفید بودن آنها ایده بگیرید ، از بازدارنده های استیل کولین استراز در سطح دارویی برای درمان طیف وسیعی از شرایط استفاده می شود ، از جمله:
بی علاقگی
بیماری آلزایمر
اوتیسم
گلوکوم
زوال عقل
میاستنی گراویس
شرایط نوروژنراسیون
سندرم تاکی کاردی وضعیتی
روانگسیختگی
بیماری پارکینسون
تیمول: تیمول ماده موثری است که به روغنهای اساسی آویشن خواص دارویی می بخشد ، تیمول یک مونوترپن طبیعی است که دارای چندین کیفیت مفید است. مثلا:
این ماده معمولاً به عنوان سل و ویروس کش برای از بین بردن سل و ویروسهای مختلف استفاده می شود.
به عنوان ضد عفونی کننده پزشکی و عمومی استفاده می شود.
این یک آفت کش است که به سرعت در حال تخریب و پایدار است.
این ماده همچنین در طعم دهنده های مواد غذایی ، عطرها ، دهان شویه ها و حتی مواد آرایشی استفاده می شود.
این مواد شیمیایی شیمیایی باورنکردنی منجر به انواع مزایای شگفت انگیز روغن سیاه دانه می شود - که اکنون قصد دارم آنها را با شما به اشتراک بگذارم!
به مبارزه با سرطان کمک می کند
به لطف مواد شیمیایی شیمیایی قوی و قابلیت های آنتی اکسیدانی ، نشان داده شده است که روغن سیاه دانه به درمان طبیعی سرطان کمک می کند. دانشمندان کروات با استفاده از مطالعه مدل حیوانی ، فعالیت ضد توموری تیموکینون و تیموهیدروکینون را ارزیابی کردند و دریافتند که این دو ماده شیمیایی شیمیایی موجود در روغن سیاه دانه منجر به کاهش 52 درصدی سلولهای تومور می شود.
درونکشتگاهی