خرید انواع بازی های فکری

قیمت و خرید انواع بازی های فکری و پازل ها ؛ بازی فکری برای بزرگسالان

خرید انواع بازی های فکری

قیمت و خرید انواع بازی های فکری و پازل ها ؛ بازی فکری برای بزرگسالان

انواع بازی های فکری و پازل ؛ بازی فکری بزرگسالان ؛ بازی فکری کودکان ؛ بهترین بازی فکری ؛ بازی فکری دخترانه

۱۳ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

هندی بودن و خوردن آخار ، (ترشی) ساموسا ، کاچوری در تمام زندگی من ، در همه آنها چیزهایی شبیه سیاه دانه مشاهده کردم. بله ، آنها به طعم و مزه افزودند اما من می خواستم بدانم اگر جایی سودمند باشد چه می شود؟ باز هم مانند اکثر سeriesالات ، این مورد نیز برآورده نشد. به من گفتند که این طعم و مزه را می افزاید و به همین دلیل آن را قرار دادیم. این ده ها سال پیش بود اما اکنون کنجکاوی من در مورد این سیاه دانه دوباره دوباره زنده شد. آنچه که من در تحقیقات گسترده خود یافتم چیزی حیرت انگیز نبود. به این نامها بسیاری گفته می شود ، سیاه دانه ، زیره سیاه دانه ، پیاز دانه و غیره. هرچه نامیده شود ، نام علمی آن Nigella Sativa است. لطفاً آن را با دانه های زیره اشتباه نکنید که بسیار متفاوت است و به خانواده دیگری از گیاهان تعلق دارد. گیاه زیره سیاه بومی جنوب غربی آسیا ، مدیترانه و آفریقاست. این قرن ها به دلیل دانه های معطر و طعم دار قابل کشت است که می تواند به عنوان ادویه یا داروی گیاهی استفاده شود. Nigella sativa در بسیاری از شرایط و بیماری ها استفاده می شود اما به گفته من امیدوار کننده ترین تحقیق در مورد آن یکی است که Nigella sativa به باکتری های مقاوم به چند دارو. به نظر من ، این یک معضل بزرگ است ، زیرا اینها همان به اصطلاح فوق العاده باگ هایی هستند که تهدیدی عظیم برای سلامتی و ایمنی جامعه به وجود می آورند.

    سویه های باکتری ها و ویروس هایی که در برابر ضد میکروب مقاوم هستند ، برای درمان از جمله HIV ، استافیلوکوک ، سل ، آنفلوانزا ، سوزاک ، کاندیدا و مالاریا تقریباً غیرممکن می شوند.
    بین 5٪ تا 10٪ از کل بیماران بیمارستان به عفونت ناشی از فوق العاده باکتری مبتلا می شوند.
    بیش از 90 هزار نفر از این بیماران هر ساله جان خود را از دست می دهند ، این در حالی است که در سال 1992 این تعداد 13 هزار و 300 نفر بوده است.
    افرادی که به superbugs آلوده شده اند معمولاً در بیمارستان بستری هستند ، به درمان پیچیده تری نیاز دارند و همچنین بهبود نمی یابند.

مطالعه ای که توسط محققان دانشکده پزشکی Jawaharlal Nehru انجام شده است ، تعیین چگونگی قوی بودن روغن سیاه دانه در برابر برخی از این ابرشانه ها و جفت شدن آن در برابر آنتی بیوتیک های زیادی مانند آموکسی سیلین ، گاتیفلوکساسین و تتراسایکلین است. طبق این مطالعه ، "از 144 سویه آزمایش شده ، که اکثر آنها در برابر تعدادی از آنتی بیوتیک ها مقاوم بودند ، 97 محصول توسط روغن زیره سیاه مهار شدند." موارد کمی در این کره خاکی می توانند از این نوع قدرت برای میکروب ها به رخ کشند. مطالعه نشان داد که این ماده به ویژه در برابر سویه های مقاوم در برابر چند داروی P. aeruginosa و S. aureus م.Theثر است. کلید درک اینکه چرا روغن دانه های سیاه از این طریق به بدن سود می رسانند این است که غنی از سه ماده شیمیایی اصلی است: تیموکینون (TQ) ، تیمو هیدروکینون (THQ) و تیمول. منتشر شده در مجله مصر بیوشیمی و زیست شناسی مولکولی ، دانشمندان تیمول ، TQ و THQ را در برابر 30 عامل بیماری زای انسانی آزمایش کردند و از کشف این موارد متعجب شدند:

    هر ترکیب 100٪ مهار 30 عامل بیماری زایی ارزیابی شده را نشان داد.
    تیموکینون بهترین ترکیب ضد قارچ در برابر تمام درماتوفیت ها و مخمرهای آزمایش شده و به دنبال آن تیمو هیدروکینون و تیمول بود.
    تیمول بهترین ضد قارچ در برابر کپک ها و به دنبال آن TQ و THQ بود.

تیموکینون: یک ماده فعال در سیاه دانه ، محققان از دهه 1960 به بررسی TQ پرداختند. به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و ضد سرطانی که گزارش شده است برای کمک به انسفالومیلیت ، دیابت ، آسم و سرطان زایی مشهور است.

تیمو هیدروکینون: تیمو هیدروکینون یکی از قوی ترین بازدارنده های طبیعی استیل کولین استراز (AChE) در کره زمین است. مهار کننده های AChE مواد شیمیایی هستند که فعالیت آنزیم را متوقف می کنند ، که باعث افزایش زمان و میزان انتقال دهنده عصبی استیل کولین در مغز می شود. برای اینکه بتوانید از مفید بودن آنها ایده بگیرید ، از بازدارنده های استیل کولین استراز در سطح دارویی برای درمان طیف وسیعی از شرایط استفاده می شود ، از جمله:

    بی علاقگی
    بیماری آلزایمر
    اوتیسم
    گلوکوم
    زوال عقل
    میاستنی گراویس
    شرایط نوروژنراسیون
    سندرم تاکی کاردی وضعیتی
    روانگسیختگی
    بیماری پارکینسون

تیمول: تیمول ماده موثری است که به روغنهای اساسی آویشن خواص دارویی می بخشد ، تیمول یک مونوترپن طبیعی است که دارای چندین کیفیت مفید است. مثلا:

    این ماده معمولاً به عنوان سل و ویروس کش برای از بین بردن سل و ویروسهای مختلف استفاده می شود.
    به عنوان ضد عفونی کننده پزشکی و عمومی استفاده می شود.
    این یک آفت کش است که به سرعت در حال تخریب و پایدار است.
    این ماده همچنین در طعم دهنده های مواد غذایی ، عطرها ، دهان شویه ها و حتی مواد آرایشی استفاده می شود.

این مواد شیمیایی شیمیایی باورنکردنی منجر به انواع مزایای شگفت انگیز روغن سیاه دانه می شود - که اکنون قصد دارم آنها را با شما به اشتراک بگذارم!

به مبارزه با سرطان کمک می کند

به لطف مواد شیمیایی شیمیایی قوی و قابلیت های آنتی اکسیدانی ، نشان داده شده است که روغن سیاه دانه به درمان طبیعی سرطان کمک می کند. دانشمندان کروات با استفاده از مطالعه مدل حیوانی ، فعالیت ضد توموری تیموکینون و تیموهیدروکینون را ارزیابی کردند و دریافتند که این دو ماده شیمیایی شیمیایی موجود در روغن سیاه دانه منجر به کاهش 52 درصدی سلولهای تومور می شود.

درونکشتگاهی

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

این وعده غذایی سریع و آسان غیر گوشتی را به سالم ترین روش غذایی خود در این هفته اضافه کنید. با استفاده از روش پخت Healthy Sauté ما طعم عالی با حداقل تعداد مواد تشکیل دهنده است و بدون استفاده از روغن های گرم شده تهیه می شود. لذت بردن!
زمان آماده سازی و پخت 15 دقیقه مارچوبه و سس گوجه فرنگی سالم و آماده: 20 دقیقه

عناصر:

    1 پیاز متوسط ​​، نصف شده و ضخامت متوسط ​​ورقه شده
    4 حبه متوسط ​​سیر ، فشرده یا ریز خرد شده
    آبگوشت سبزیجات 1 TBS
    2 TBS زنجبیل تازه خرد شده
    3 فنجان مارچوبه نازک ، به طول 2 اینچ بریده شده است
    1 فلفل دلمه ای قرمز متوسط ​​، ژولین نازک در طول 1 اینچ
    4 اونس توفوی کاملاً محکم ، برش خورده در مکعب های 1/2 اینچی
    1 سس سویا TBS
    سرکه برنج 2 TBS
    1 قاشق چایخوری دانه کنجد تست شده
    نمک و فلفل سفید برای طعم و مزه

جهت ها:

    پیاز را ورقه ورقه کرده و سیر را خرد کنید و بگذارید هر دو حداقل 5 دقیقه بمانند تا فواید سلامتی پنهان خود را نشان دهد.
    آبگوشت 1 TBS را در یک تابه استیل 10-12 اینچی گرم کنید. پیاز سالم را در آبگوشت با حرارت ملایم و به مدت حدود 2 دقیقه و مرتباً هم بزنید.
    سیر ، زنجبیل ، مارچوبه و فلفل را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر به تفت دادن سالم ادامه دهید و مرتباً هم بزنید.
    توفو ، سس سویا ، و سرکه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و حدود 2 دقیقه روی آن را بپوشانید ، یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند ، اما هنوز ترد هستند.
    نمک و فلفل را مزه دار کنید و دانه های کنجد را بپاشید.

خدمت 4
مشخصات تغذیه ای

مارچوبه 15 دقیقه ای ، سرخ کردن توفو
1.00 وعده
(209.27 گرم)
کالری: 99

NutrientDRI / DV

 ویتامین C97٪

 ویتامین K51

 مس 40٪

 فولات 38٪

 منگنز 33٪

 ویتامین A26٪

 آهن 24٪

 کلسیم 23٪

 ویتامین B120٪

 فسفر 20٪

 ویتامین B619٪

 مولیبدن 18٪

 پروتئین 17٪

 سلنیوم 15٪

 ویتامین E15٪

 ویتامین B215٪

 فیبر 15٪

 کروم 12٪

 منیزیم 12٪

 ویتامین B311

 روی 10٪

 پتاسیم 10٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که 15 دقیقه سالم Sautéed مارچوبه و توفو برای آنها منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

مارچوبه 15 دقیقه ای ، سرخ کردن توفو
1.00 وعده
209.27 گرم
کالری: 99

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین C 72.92 میلی گرم 97 17.7 عالی
ویتامین K 45.81 میکروگرم 51 9.3 عالی
مس 0.36 میلی گرم 40 7.3 بسیار خوب
فولات 151.11 میکروگرم 38 6.9 بسیار خوب است
منگنز 0.77 میلی گرم 33 6.1 بسیار خوب
ویتامین A 232.73 میکروگرم RAE 26 4.7 بسیار خوب
آهن 4.29 میلی گرم 24 4.3 بسیار خوب
کلسیم 231.47 میلی گرم 23 4.2 بسیار خوب است
فسفر 142.50 میلی گرم 20 3.7 بسیار خوب
ویتامین B1 0.24 میلی گرم 20 3.6 بسیار خوب
ویتامین B6 0.32 میلی گرم 19 3.4 بسیار خوب
مولیبدن 7.89 میکروگرم 18 3.2 خوب
پروتئین 8.26 گرم 17 3.0 خوب
ویتامین E 2.29 میلی گرم (ATE) 15 2.8 خوب
فیبر 4.21 گرم 15 2.7 خوب است
ویتامین B2 0.19 میلی گرم 15 2.7 خوب است
سلنیوم 8.02 میکروگرم 15 2.7 خوب
کروم 4.26 میکروگرم 12 2.2 خوب است
منیزیم 48.34 میلی گرم 12 2.1 خوب
ویتامین B3 1.76 میلی گرم 11 2.0 خوب است
پتاسیم 492.79 میلی گرم 10 1.9 خوب است
روی 1.14 میلی گرم 10 1.9 خوب است
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

نمایه تغذیه ای در اعماق 15 دقیقه مارچوبه و توفوی سالم گوجه فرنگی سالم

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

غذای هندی

ترکیبی از ادویه جات در ماسالای گارام در این دستور طعم منحصر به فرد هند را به سالم ترین روش غذا خوردن شما می بخشد. لذت بردن!
بره به سبک هندی همراه با آماده سازی و زمان پخت سیب زمینی شیرین: 30 دقیقه

عناصر:

    شانه یا پای گوشت گوسفندی 1 پوند زمینی یا چرخ کرده
    1 پیاز متوسط ​​، ربعی و ورقه ای نازک
    2 TBS زنجبیل تازه خرد شده
    3 حبه متوسط ​​سیر ، فشرده شده
    1 قاشق چایخوری garam masala
    5 فنجان کلم قمری ریز خرد شده
    3 فنجان سیب زمینی شیرین ، پوست کنده و در مکعب های 1 اینچی برش خورده (حدود 1 سیب زمینی بزرگ)
    1 TBS + 1 فنجان آب مرغ
    نمک و فلفل سفید برای طعم و مزه

جهت ها:

    همه سبزیجات را با خرد کردن آماده کنید و آماده کنید.
    آبگوشت 1 TBS را در گلدان یا تابه مخصوص استیل ضد زنگ گرم کنید. پیاز ، سیر ، زنجبیل و گوشت بره را در آبگوشت با حرارت متوسط ​​حدود 5 دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید.
    garam masala * را اضافه کنید و حدود نیم دقیقه خوب مخلوط کنید. 1 فنجان آبگوشت اضافه کنید و سیب زمینی شیرین و کلم پیچ را هم بزنید. روی حرارت ملایم و روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید یا تا زمانی که گوشت بره ، سیب زمینی و کلم پیچ نرم شوند. ادویه زدن با نمک و فلفل.

خدمت 4

* Garam masala مخلوط ادویه ای است که از قبل خریداری شده است و می توانید آن را در سوپرمارکت ها ، فروشگاه های مواد غذایی طبیعی یا بازارهای هند پیدا کنید. این غذاها به طور گسترده ای در غذاهای هندی ، نپالی و سایر غذاهای آسیایی استفاده می شود. از هل ، میخک ، گرز ، دارچین ، زیره ، رازیانه ، دانه های فلفل سیاه و شنبلیله ساخته شده است.

پیشنهادات خدمت: با استفاده کنید

    چغندر مارین شده


مشخصات تغذیه ای

بره سبک هندی با سیب زمینی شیرین
1.00 وعده
(264.41 گرم)
کالری: 284

NutrientDRI / DV

 ویتامین K837٪

 ویتامین A183٪

 ویتامین C160٪

 ویتامین B12106٪

 پروتئین 56٪

 سلنیوم 51٪

 روی 49٪

 مس 48٪

 ویتامین B343

 فسفر 36٪

 منگنز 36٪

 ویتامین B229٪

 ویتامین B626٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که گوشت بره سبک هندی با سیب زمینی شیرین منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

بره سبک هندی با سیب زمینی شیرین
1.00 وعده
264.41 گرم
کالری: 284

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین K 753.21 میکروگرم 837 53.1 عالی
ویتامین A 1644.91 میکروگرم RAE 183 11.6 عالی
ویتامین C 120.14 میلی گرم 160 10.2 عالی
ویتامین B12 2.55 میکروگرم 106 6.7 عالی
پروتئین 27.95 گرم 56 3.5 بسیار خوب
سلنیوم 28.16 میکروگرم 51 3.2 بسیار خوب
روی 5.38 میلی گرم 49 3.1 خوب است
مس 0.43 میلی گرم 48 3.0 خوب است
ویتامین B3 6.82 میلی گرم 43 2.7 خوب است
منگنز 0.83 میلی گرم 36 2.3 خوب
فسفر 252.41 میلی گرم 36 2.3 خوب است
ویتامین B2 0.38 میلی گرم 29 1.9 خوب است
ویتامین B6 0.44 میلی گرم 26 1.6 خوب است
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

نمای تغذیه ای در عمق گوشت بره سبک هندی با سیب زمینی شیرین

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

هیچ چیز بهتر از رزماری ، طعم گوشت بره را تکمیل نمی کند. و روش Quick Broil ما تهیه این غذا را بسیار سریع و آسان می کند. با استفاده از این غذا نه تنها از طعم عالی لذت می برید بلکه منبع عالی پروتئین ، ویتامین B12 ، سلنیوم ، روی و ویتامین B3 را به سالم ترین روش تغذیه خود اضافه می کنید. لذت بردن!
10 دقیقه زمان آماده سازی و پخت گوسفند بره رزماری: 15 دقیقه

عناصر:

    12 گوشت خرد گوشت بره
    آب لیمو تازه 6 TBS
    3 TBS رزماری تازه خرد شده ،
    3 حبه سیر متوسط ​​، فشرده یا ریز خرد شده
    1/4 قاشق چایخوری نمک
    1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

جهت ها:

    سیر را فشار دهید و بگذارید حداقل 5 دقیقه بماند تا فواید سلامتی پنهان آن را نشان دهد.
    آب لیمو ، رزماری ، سیر فشرده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خرد گوشت بره را با مخلوط مالش دهید. کنار بشقاب بگذارید.
    مرغ گوشتی را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید ، و یک قابلمه از جنس استنلس استیل یا چدن را به اندازه ای بزرگ قرار دهید که گوشت خرد شده گوسفندان را زیر حرارت حدود 10 دقیقه نگه دارد تا خیلی گرم شود (حدود 5-7 اینچ از منبع گرما) مطمئن باشید که دسته آن نیز فلزی است.
    پس از داغ شدن تابه ، گوشت خرد شده گوشت را در تابه قرار دهید و بسته به ضخامت گوشت بره ، حدود 5-4 دقیقه به مرغ گوشتی برگردانید. بره همانطور که همزمان از هر دو طرف پخته می شود سریع پخته می شود. این روش پخت Quick Broil ما است.

خدمت 4

پیشنهادات خدمت: با استفاده کنید

    لوبیای خالص نیروی دریایی
    5-کلم پیچ


مشخصات تغذیه ای

خرد کردن بره های 15 دقیقه ای رزماری
1.00 وعده
(256.36 گرم)
کالری: 462

NutrientDRI / DV

 ویتامین B12277٪

 سلنیوم 128٪

 پروتئین 124٪

 روی 117٪

 ویتامین B395٪

 فسفر 70٪

 ویتامین B250

 مس 38٪

 آهن 33٪

 اسید پانتوتنیک 32٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که غذاهای 10 دقیقه ای بره رزماری منبع بسیار عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

خرد کردن بره های 15 دقیقه ای رزماری
1.00 وعده
256.36 گرم
کالری: 462

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین B12 6.65 میکروگرم 277 10.8 عالی
سلنیوم 70.21 میکروگرم 128 5.0 عالی
پروتئین 61.82 گرم 124 4.8 عالی
روی 12.83 میلی گرم 117 4.5 عالی
ویتامین B3 15.14 میلی گرم 95 3.7 عالی است
فسفر 492.50 میلی گرم 70 2.7 بسیار خوب
ویتامین B2 0.65 میلی گرم 50 1.9 بسیار خوب است
مس 0.34 میلی گرم 38 1.5 خوب است
آهن 5.97 میلی گرم 33 1.3 خوب است
اسید پانتوتنیک 1.61 میلی گرم 32 1.3 خوب
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

نمایه تغذیه ای در عمق ریز ریزه های 10 دقیقه ای رزماری

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

عطر و طعم مرغ را با این سس خردل عسلی خاص تقویت کنید و همراه با اسفناج میل کنید تا یک طعم عالی به سالم ترین روش غذایی شما بدهد. لذت بردن!
سینه مرغ کبابی سریع با سس عسل و خردل و زمان پخت: 30 دقیقه

عناصر:

    4 سینه مرغ بدون استخوان با پوست
    آب لیمو تازه 2 + 1 TBS
    1 و نیم فنجان آب مرغ
    2 عسل 1/2 TBS
    خردل 2 TBS دیژون
    1/4 فنجان زردآلو خشک خرد شده
    2 عدد گردوی خرد شده خرد شده
    جعفری خرد شده 1 TBS
    نمک و فلفل برای چشیدن

جهت ها:
مرغ سوخاری سریع

    مرغ گوشتی را از قبل گرم کنید و یک تابه تمام استیل قرار دهید (مطمئن شوید دسته آن نیز از جنس استنلس استیل باشد) یا ظرف چدنی را در حدود 6 اینچ از حرارت به مدت حدود 10 دقیقه قرار دهید تا خیلی داغ شود.
    در حالی که ظرف در حال گرم شدن است ، مرغ را آبکشی کرده و خشک کنید و با 2 لیتر آب لیمو ، نمک و فلفل طعم دهید.
    اگر پوست را روشن بگذارید ، پوست پستان را به سمت بالا روی تابه داغ قرار دهید. چرخاندن سینه ضروری نیست زیرا در یک طرف از هر دو طرف در حال پخت و پز است. بسته به اندازه باید در حدود 7 دقیقه پخته شود. در حالی که مرغ در حال پخت است شروع به تهیه سس کنید.
    سینه وقتی مرطوب است انجام می شود ، اما مایعات آن هنگام سوراخ شدن کاملاً تمیز می شود. دمای داخلی باید به 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) برسد. قبل از سرو پوست را بردارید. آن را روشن نگه داشته تا در حین جوش زدن مرطوب باشد.

سس خردل خردل

    برای سس خردل عسل ، آبگوشت ، آب لیمو 1 ترابایت ، عسل و خردل را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید. هم بزنید و روی حرارت زیاد بجوشه. به محض جوش آمدن ، حدود 20 دقیقه بپزید. شما می خواهید به کمی کمتر از نیمی از حجم شروع شده کاهش یابد. این طعم را غلیظ و تشدید می کند.
    زردآلو را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را کاملاً بپزید. وقتی سس تمام شد ، گردوی خرد شده ، جعفری ، نمک و فلفل را اضافه کنید.

    روی اسفناج پخته شده یا سایر سبزیجات پخته شده سرو کنید.

خدمت 4
مشخصات تغذیه ای

سینه مرغ پخته با سس خردل عسل
1.00 وعده
(620.74 گرم)
کالری: 446

NutrientDRI / DV

 ویتامین K1511٪

 ویتامین A257٪

 ویتامین B3182٪

 فولات 169٪

 منگنز 140٪

 ویتامین C138

 پروتئین 132٪

 ویتامین B6117٪

 فسفر 94٪

 سلنیوم 83٪

 منیزیم 81٪

 مس 69٪

 ویتامین B268٪

 آهن 66٪

 پتاسیم 58٪

 ویتامین E46

 اسید پانتوتنیک 44٪

 مولیبدن 40٪

 کلسیم 39٪

 ویتامین B138

 ویتامین B1238٪

 فیبر 37٪

 روی 36٪

 چربی امگا 3 33٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که سینه مرغ جوجه ریزی شده سریع با سس عسل-خردل برای آنها منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

سینه مرغ پخته با سس خردل عسل
1.00 وعده
620.74 گرم
کالری: 446

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین K 1360.17 میکروگرم 1511 61.0 عالی
ویتامین A 2315.17 میکروگرم RAE 257 10.4 عالی
ویتامین B3 29.14 میلی گرم 182 7.4 عالی
فولات 676.26 میکروگرم 169 6.8 عالی
منگنز 3.23 میلی گرم 140 5.7 عالی
ویتامین C 103.70 میلی گرم 138 5.6 عالی
پروتئین 65.85 گرم 132 5.3 عالی
ویتامین B6 1.99 میلی گرم 117 4.7 عالی
فسفر 660.53 میلی گرم 94 3.8 عالی
سلنیوم 45.69 میکروگرم 83 3.4 عالی
منیزیم 341.57 میلی گرم 81 3.3 عالی
مس 0.62 میلی گرم 69 2.8 بسیار خوب
ویتامین B2 0.88 میلی گرم 68 2.7 بسیار خوب
آهن 11.86 میلی گرم 66 2.7 بسیار خوب
پتاسیم 2719.63 میلی گرم 58 2.

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

پخت مرغ رژیمی

این یک پیچ و تاب و خوشمزه روی غذاهای معمولی کلم قرمز است. با سس ریحان خوش طعم ما سرو می شود و باعث زیبایی آن می شود.
کلم قرمز سرخ شده سالم همراه با دمنوش مرغ پخته شده و زمان پخت: 30 دقیقه

عناصر:

    4 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
    آب لیمو تازه 2 TBS
    1 قاشق چایخوری رزماری خشک
    آبگوشت یا آب 5 TBS
    4 فنجان کلم قرمز خرد شده
    ½ فنجان پیاز خرد شده
    ½ فنجان گردوی خرد شده
    نمک و فلفل به دلخواه
    سس ریحان
    آب لیمو 4 TBS
    1 حبه سیر فشرده شده
    2 TBS جعفری تازه خرد شده
    3 ریحان ریشه خرد شده TBS
    sp قاشق چایخوری نمک
    ½ قاشق چایخوری فلفل
    3 روغن زیتون TBS

جهت ها:

    فر را با حرارت 375 گرم کنید. سینه های مرغ را به یک سوم برش دهید تا در مدت زمان کوتاهی پخته شوند. تکه های پستان را با 1 TBS آب لیمو ، رزماری ، کمی نمک و فلفل مالش دهید. آن را در ظرف پخت قرار دهید و حدود 20 دقیقه آن را بپزید ، روی آن را بپوشانید ، یا تا زمانی که تمام شود.
    در یک ظرف قابلمه بزرگ آب یا آبغوره را بیاورید تا مایع بخار بخورد. پیاز را اضافه کنید و کلم را در بالا قرار دهید و کلم را با آب لیمو بپاشید. روی آن را بپوشانید و حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید ، یا اینکه کلم نرم شود.
    در حالی که کلم در حال پخت است ، تمام مواد تشکیل دهنده سس ریحان را با هم مخلوط کرده و هر از چندگاهی در روغن زیتون مخلوط کنید.
    کلم را با سس ریحان ، گردو ، نمک و فلفل بریزید. با سینه مرغ پخته سرو کنید.

خدمت 4

برای عطر و طعم بهینه و تغذیه با:

    کدو تنبل بخارپز با سس بادام


مشخصات تغذیه ای

کلم قرمز سرخ شده با سینه مرغ پخته شده
1.00 وعده
(315.65 گرم)
کالری: 458

NutrientDRI / DV

 ویتامین B3150٪

 پروتئین 1112٪

 سلنیوم 88٪

 ویتامین B673٪

 فسفر 65٪

 ویتامین C52

 اسید پانتوتنیک 39٪

 چربی امگا 3 37٪

 مس 32٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که کلم قرمز سوخاری سالم با سینه مرغ پخته شده منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

با این دستور میگوی آسیایی وعده غذایی خود را ادویه کنید و سلامتی خود را ادویه کنید. این غذای غنی از مواد مغذی حاوی بیش از 40٪ ارزش روزانه سلنیوم ، ویتامین C ، پروتئین و ویتامین D است. این وعده غذایی خوشمزه دیگری است که می توانید در برنامه سالم ترین روش تغذیه ما نوش جان کنید.
زمان آماده سازی و پخت میگوی تند آسیایی: 15 دقیقه

عناصر:

    میگو 1/2 پوند متوسط ​​، پوست کنده و خرد شده
    2 TBS + 1 TBS آب لیمو تازه
    نمک و فلفل دریا برای طعم و مزه
    آب مرغ یا سبزیجات کم سدیم 3 TBS
    2 حبه سیر متوسط
    1/8 قاشق چایخوری شله فلفل قرمز
    1/4 فنجان آب پرتقال
    1 TBS زنجبیل تازه خرد شده
    1 روغن زیتون فوق بکر TBS

جهت ها:

    سیر را خرد کرده و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خواص تقویت کننده سلامتی آن افزایش یابد.
    میگو را پوست بگیرید و دانه بزنید.
    میگوها را با آب لیمو ، نمک و فلفل 2 TBS مالش دهید.
    آبگوشت 3 TBS را در یک قابلمه از جنس استنلس استیل با حرارت متوسط ​​و کم گرم کنید.
    وقتی آب گوشت شروع به بخار دادن کرد ، میگو ، پوسته فلفل قرمز ، آب پرتقال ، و زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید. مرتب هم بزنید. بعد از 2 دقیقه میگوها را برگردانید و سیر اضافه کنید. تفت دهید تا میگوها در تمام مدت صورتی و مات باشند (تقریباً 3 دقیقه). میگو به سرعت می پزد ، بنابراین زمان پخت و پز خود را تماشا کنید. اگر بیش از حد پخته شوند سخت می شوند.
    با روغن زیتون بسیار بکر و آبلیمو 1 TBS باقی مانده لباس بپوشید.

خدمت 2
مشخصات تغذیه ای

میگوی تند آسیایی
1.00 وعده
(203.19 گرم)
کالری: 211

NutrientDRI / DV

 سلنیوم 79٪

 ویتامین B1256

 پروتئین 48٪

 ویتامین D43٪

 ویتامین C39٪

 مس 39٪

 فسفر 36٪

 چربی امگا 3 24٪

 ویتامین B321

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که میگوی آسیایی تند یا یک منبع عالی ، بسیار خوب یا خوب است (در زیر نمودار جداولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

میگوی تند آسیایی
1.00 وعده
203.19 گرم
کالری: 211

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
سلنیوم 43.60 میکروگرم 79 6.8 عالی
ویتامین B12 1.34 میکروگرم 56 4.8 بسیار خوب
پروتئین 24.05 گرم 48 4.1 بسیار خوب
ویتامین D 172.37 IU 43 3.7 بسیار خوب است
ویتامین C 29.48 میلی گرم 39 3.4 بسیار خوب
مس 0.35 میلی گرم 39 3.3 خوب است
فسفر 251.90 میلی گرم 36 3.1 خوب است
چربی امگا 3: 0.57 گرم 24 2.0 خوب است
ویتامین B3 3.40 میلی گرم 21 1.8 خوب است
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

نمایه تغذیه ای در عمق میگوهای تند آسیایی

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

این غذای با طعم آسیایی را امتحان کنید که مطمئناً یکی از مواد مورد علاقه شما در سالم ترین روش تغذیه شما خواهد بود. ماهی قزل آلا یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 را برای سلامتی که به سختی یافت می شوند ، فراهم می کند. لذت بردن!
زمان آماده سازی و پخت ماهی آزاد Miso: 30 دقیقه

عناصر:

    1 پوند ماهی قزل آلا ، به 4 قطعه بریده شده ، پوست و استخوان برداشته شود
    2 قاشق چایخوری میسو سبک
    1 TBS خردل دیژون را تهیه کرد
    2 TBS mirin (شراب پخت برنج ژاپنی که در بخش آسیایی بازار یافت می شود)
    4 قطعه خشک شده با اندازه متوسط ​​جلبک دریایی واکامه ، شسته شده و در 1/2 فنجان آب داغ به مدت 10 دقیقه خیسانده شود (صرفه جویی در مصرف آب)
    1 پیاز متوسط ​​را از وسط خرد کرده و ورقه ورقه کنید
    3 فنجان قارچ تازه شیتاکه تکه شده
    3 حبه متوسط ​​سیر ، خرد شده
    1/2 TBS زنجبیل تازه خرد شده
    2 قاشق چایخوری سس سویا
    نمک و فلفل سفید برای طعم و مزه
    با پیاز سبز خرد شده تزیین کنید

جهت ها:

    مرغ گوشتی را با قفسه در وسط فر گرم کنید. یک تابه از جنس استنلس استیل یا چدن را به اندازه ای بزرگ قرار دهید که ماهی آزاد را در زیر حرارت نگه دارد تا خیلی داغ شود (حدود 10 دقیقه).
    با صرفه جویی در مصرف آب ، جلبک دریایی را بشویید و خیس کنید.
    پیاز را ورقه ورقه کرده و سیر را خرد کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا خواص تقویت کننده سلامتی آنها افزایش یابد.
    با مخلوط کردن میسو ، خردل دیژون و میرین همراه با کمی فلفل سفید لعاب را آماده کنید. به طور سخاوتمندانه ماهی قزل آلا را با مخلوط بپوشانید و اجازه دهید هنگام آماده سازی بقیه مواد ، خودش را بگیرد.
    آب جلبک دریایی 1 TBS را در یک قابلمه از جنس استنلس استیل گرم کنید. پیاز ، سیر ، زنجبیل و قارچ سالم را در آبگوشت با حرارت متوسط ​​و به مدت حدود 5 دقیقه تفت دهید. جلبک دریایی خرد شده ، 1/2 فنجان آب جلبک دریایی و سس سویا را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بپزید. ادویه زدن با نمک و فلفل.
    ظرفی را که در حال گرم شدن بود از مرغ گوشتی برداشته و ماهی قزل آلا را در آن قرار دهید. به گوشت مرغ برگردید و بسته به ضخامت ماهی قزل آلا حدود 3-5 دقیقه بدون چرخاندن آن را بپزید. روی آن را با مخلوط پیاز / قارچ تفت داده شده و پیاز کوهی خرد شده بریزید.

خدمت 4
مشخصات تغذیه ای

ماهی میسو
1.00 وعده
(221.21 گرم)
کالری: 271

NutrientDRI / DV

 چربی امگا 3 97٪

 سلنیوم 77٪

 ویتامین B1262٪

 ویتامین B362

 فسفر 51٪

 پروتئین 51٪

 ویتامین B632٪

 منیزیم 28٪

 بیوتین 22٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که Miso Salmon برای آنها منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

ماهی میسو
1.00 وعده
221.21 گرم
کالری: 271

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
چربی امگا 3 2.33 گرم 97 6.4 عالی
سلنیوم 42.10 میکروگرم 77 5.1 عالی
ویتامین B12 1.48 میکروگرم 62 4.1 بسیار خوب
ویتامین B3 9.86 میلی گرم 62 4.1 بسیار خوب است
فسفر 358.66 میلی گرم 51 3.4 بسیار خوب است
پروتئین 25.28 گرم 51 3.4 بسیار خوب
ویتامین B6 0.54 میلی گرم 32 2.1 خوب است
منیزیم 117.00 میلی گرم 28 1.8 خوب است
بیوتین 6.63 میکروگرم 22 1.5 خوب
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

مشخصات تغذیه ای در عمق Miso Salmon

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

این یک روش عالی برای لذت بردن از رازیانه است. عطر و طعم رازیانه به طرز شگفت انگیزی مکمل طعم غنی از ماهی قزل آلا برای یک وعده غذایی کامل است که تهیه آن فقط 15 دقیقه به طول می انجامد!
زمان آماده سازی و پخت ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای و زمان پخت: 15 دقیقه

عناصر:

    فیله ماهی قزل آلا 1-1 / 2 پوندی ، 8 قطعه بریده شده ، پوست و استخوان برداشته شود
    1 TBS + 1/4 فنجان آب مرغ یا سبزیجات
    1 پیاز بزرگ رازیانه برش خورده و نازک ، 1 عدد سر سبز خرد شده TBS ذخیره کنید تا از آن برای تزئین استفاده کنید
    آب لیمو فشرده تازه 2 TBS
    نمک و فلفل سفید برای طعم و مزه

جهت ها:

    ماهی قزل آلا را با کمی نمک و فلفل سفید مزه دار کنید. کنار بگذار
    آبگوشت 1 TBS را در قابلمه 10-12 اینچی از جنس استنلس استیل گرم کنید. پیاز رازیانه سالم Sauté را در آبگوشت با حرارت متوسط ​​و به مدت 1 دقیقه مرتباً هم بزنید.
    1/4 فنجان آبگوشت ، آب لیمو ، کمی نمک و فلفل را اضافه کنید و ماهی قزل آلا را در بالا قرار دهید.
    حرارت را کم کنید و بپوشانید. حدود 5 دقیقه آن را بپزید. رازیانه را بیش از حد نپزید ، در غیر این صورت عطر و طعم خود را از دست می دهد. روی رازیانه های سبز خرد شده را بپاشید. چاشنی را مطابق میل و سرو تنظیم کنید.

خدمت 4

پیشنهادات خدمت: با استفاده کنید

    نخود شیرین خالص


مشخصات تغذیه ای

ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای
1.00 وعده
(236.84 گرم)
کالری: 326

NutrientDRI / DV

 ویتامین B12212

 ویتامین D123

 سلنیوم 114٪

 چربی امگا 3 102٪

 ویتامین B386٪

 فسفر 74٪

 پروتئین 70٪

 ویتامین B642٪

 منیزیم 41٪

 بیوتین 28٪

 اسید پانتوتنیک 28٪

 ویتامین A27٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای برای آنها یک منبع عالی ، بسیار خوب یا خوب است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای
1.00 وعده
236.84 گرم
کالری: 326

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین B12 5.09 میکروگرم 212 11.7 عالی
ویتامین D 493.29 IU 123 6.8 عالی
سلنیوم 62.50 میکروگرم 114 6.3 عالی
چربی امگا 3 2.45 گرم 102 5.6 عالی
ویتامین B3 13.72 میلی گرم 86 4.7 عالی
فسفر 521.30 میلی گرم 74 4.1 بسیار خوب است
پروتئین 34.95 گرم 70 3.9 بسیار خوب
ویتامین B6 0.71 میلی گرم 42 2.3 خوب
منیزیم 172.00 میلی گرم 41 2.3 خوب است
بیوتین 8.53 میکروگرم 28 1.6 خوب
اسید پانتوتنیک 1.42 میلی گرم 28 1.6 خوب
ویتامین A 239.26 میکروگرم RAE 27 1.5 خوب
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

مشخصات تغذیه ای در عمق ماهی قزل آلا رازیانه 15 دقیقه ای

  • نویسنده سایت
  • ۰
  • ۰

این یک غذای ماهی با طعم عالی است که نه تنها سریع و آسان است بلکه طعم بسیار خوبی دارد. عطر و طعم گرمسیری سس به شما احساس می کند مانند مائوئی هستید!
زمان آماده سازی و پخت 15 دقیقه به سبک Maui: 15 دقیقه

عناصر:

    1/1 پیمانه فایلهای برش ضخیم از cod
    آب لیمو تازه 1 TBS
    آب مرغ یا سبزیجات 2TBS یا آب
    نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه
    سالسا
    1 TBS زنجبیل تازه خرد شده
    1/2 فنجان فلفل دلمه ای ریز خرد شده
    3/4 فنجان آناناس خرد شده کنسرو شده
    1 قاشق چایخوری فلفل ژالاپنو ریز خرد شده (یا به مزه)
    1/2 TBS گشنیز تازه خرد شده
    نمک و فلفل سفید برای طعم و مزه

جهت ها:

    همه مواد سالسا را ​​با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    روی اجاق گاز ، قابلمه 10-12 اینچی از جنس استنلس استیل را با حرارت زیاد و به مدت 2-3 دقیقه گرم کنید. آب لیمو تازه 1 TBS را روی ماهی کاد مالیده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    آبگوشت یا آب را به ماهیتابه اضافه کرده و حرارت می دهیم. ماهی ها را در ماهی تابه گرم شده حدود 1-2 دقیقه از هر طرف بپزید. زمان ممکن است با توجه به ضخامت ماهی متفاوت باشد. برای این کار به روغن و مایع احتیاج ندارید.
    ماهی تابه را از تابه خارج کرده و روی آن را سالسا قرار دهید.

خدمت 4

پیشنهادات خدمت: با استفاده کنید

    سالاد کلم ناپا
    برنج


مشخصات تغذیه ای

15 دقیقه Maui Style Snapper
1.00 وعده
(196.78 گرم)
کالری: 151

NutrientDRI / DV

 ویتامین B12142٪

 ویتامین C83٪

 سلنیوم 79٪

 پروتئین 47٪

 فسفر 33٪

 ویتامین B632٪

 ویتامین A22٪

 اسید پانتوتنیک 18٪

 چربی امگا 3 15٪

مقدمه ای بر نمودار سیستم رتبه بندی دستور العمل ها
به منظور کمک به شما در شناسایی بهتر دستورالعمل هایی که غلظت بالایی از مواد مغذی برای کالری موجود در آنها وجود دارد ، ما یک سیستم رتبه بندی دستور العمل ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد دستورالعمل هایی را که به ویژه از نظر مواد مغذی خاص غنی هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که Cod 15-Minute Maui-Style برای آنها منبع عالی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار جدولی را پیدا می کنید که این شرایط را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوما به این معنی نیست که دستور العمل حاوی آن نیست. این بدان معنی است که ماده مغذی به میزان کافی یا غلظت کافی برای تأمین معیارهای رتبه بندی ما فراهم نشده است. (برای مشاهده مشخصات تغذیه ای عمیق این دستورالعمل که حاوی مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که عالی ، بسیار خوب یا خوب ارزیابی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای خواندن دقیق این نمودار ، باید نگاهی بیندازید تا مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در دستور العمل و تعداد اندازه های ارائه شده توسط دستور را ببینید. رتبه بندی مواد مغذی ما بر اساس یک وعده است. به عنوان مثال ، اگر یک دستور غذایی 4 وعده مصرف داشته باشد ، با خوردن 1/4 از ترکیبات ترکیبی موجود در دستور ، مقادیر مغذی ذکر شده در نمودار را دریافت می کنید. اکنون ، با بازگشت به نمودار خود ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار ماده مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روز (DV٪) که این مقدار نشان می دهد ، چگالی عناصر غذایی که برای این دستورالعمل و ماده مغذی محاسبه کرده ایم را پیدا کنید ، و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی خود ایجاد کردیم. برای بیشتر رتبه بندی مواد مغذی ، استانداردهای دولتی را برای برچسب گذاری مواد غذایی که در "مقادیر مرجع برای برچسب گذاری تغذیه" سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود ، تصویب کردیم. اطلاعات بیشتر در زمینه و جزئیات سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.

15 دقیقه Maui Style Snapper
1.00 وعده
196.78 گرم
کالری: 151

مقدار مواد مغذی DRI / DV
(٪) مواد مغذی
Density World's سالم ترین
رتبه بندی مواد غذایی
ویتامین B12 3.40 میکروگرم 142 16.9 عالی
ویتامین C 62.21 میلی گرم 83 9.9 عالی
سلنیوم 43.44 میکروگرم 79 9.4 عالی
پروتئین 23.62 گرم 47 5.6 بسیار خوب
فسفر 231.91 میلی گرم 33 3.9 بسیار خوب است
ویتامین B6 0.54 میلی گرم 32 3.8 بسیار خوب است
ویتامین A 198.06 میکروگرم RAE 22 2.6 خوب
اسید پانتوتنیک 0.89 میلی گرم 18 2.1 خوب
چربی امگا 3 0.36 گرم 15 1.8 خوب
سالم ترین دنیا
قانون رتبه بندی مواد غذایی
DRI / DV عالی> = 75٪ OR
تراکم> = 7.6 و DRI / DV> = 10٪
DRI / DV بسیار خوب> = 50٪ OR
تراکم> = 3.4 و DRI / DV> = 5٪
خوب DRI / DV> = 25٪ یا
تراکم> = 1.5 و DRI / DV> = 2.5٪

نمایه تغذیه ای در عمق 15 دقیقه Cod به سبک Maui

  • نویسنده سایت